• Toffe personaliseerbare gadgets
  • Afhalen mogelijk in Gent of Temse
  • Gratis verzending vanaf €50

Verzenden


De verzendingskosten worden berekend op basis van de gemiddelde tarieven van de verschillende pakjesdiensten. Als je in België woont, betaal je 5,50 euro voor een postpakket aan huis geleverd en 3,50 euro voor  brievenbuspost. Dit is enkel mogelijk indien er een max. is van 2 artikelen. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd (in België). Voor verzendingen naar Nederland rekenen we 5,95euro voor brievenbuspost en 7,95 euro voor pakketpost. 

Als je in de buurt woont van Temse of Gentbrugge heb je ook de optie om 'afhalen' te kiezen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

Koop je een cadeaubon, dan betaal je ook 3,50 euro voor brievenbuspost. Een digitale cadeaubon is gratis. 

 

Leveringstermijn voor België/Nederland:

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de aangegeven verwerkingstijd na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de post. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakje zelf afhalen in het postkantoor of afhaalpunt. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Atelier Ka-Tee kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost/PostNL. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Atelier Ka-Tee de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.