• Toffe personaliseerbare geschenkjes
  • Afhalen mogelijk in Gent of Temse
  • Gratis verzending vanaf €50 (België en Nederland)

Contact


ALGEMENE VOORWAARDEN

 

De verkopers/afhaaladres

De webwinkel Atelier Ka-Tee is gevestigd te België en wordt vertegenwoordigd door:

Kim Reynaerts - Azalealaan 4 - 9140 TEMSE (ondernemingsnummer: BE0741593605)

Rekening KBC: BE41 7310 4854 2310

Tiffany Reynaerts - Mellestraat 99 - 9050 GENTBRUGGE (ondernemingsnummer: BE0741595682)1

Rekening KBC: BE63 7310 4854 2108

E-mail: info@atelierkatee.be

 

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

Prijzen/verzendkosten

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, exclusief verzendingskosten. Mits wij een kleine onderneming zijn die onderworpen zijn aan de vrijheidsstelling van belasting is BTW niet toepasselijk. De prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Atelier Ka-Tee kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv. als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

 

De verzendingskosten worden berekend op basis van de gemiddelde tarieven van de verschillende pakjesdiensten (Bpost-PostNL)

 

België Nederland
Brievenbuspost (max 2 artikelen): €4,00 Brievenbuspost (max 2 artikelen): €5,00
Pakketpost (meer dan 2 artikelen): €6,50 Pakketpost (meer dan 2 artikelen): €8,50
Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd

 

Als je in de buurt woont van Temse of Gentbrugge (België) heb je ook de optie om 'afhalen' te kiezen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

Koop je een cadeaubon, dan betaal je ook voor brievenbuspost. Een digitale cadeaubon is gratis. 

 

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van. Ook wanneer het pakket verzonden is, zal u hiervan een bevestiging krijgen. 

Wanneer een artikel voorradig is, kan dit binnen de 2 werkdagen verstuurd of afgehaald worden.

Wanneer een artikel moet gepersonaliseerd worden, zal u eerst via mail gecontacteerd worden om uw wensen te verduidelijken en samen met ons te komen tot het gewenste resultaat. Daarna geven wij onszelf 4-5 werkdagen om de bestelling te maken en te versturen. 

 

Betaling

Er kan worden betaald door middel van een Bancontact kaart of PayPal account. Ook Creditcard, Apple Pay of IDeal is mogelijk.
De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Atelier Ka-Tee kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Een betaling met een betaalkaart is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

U kan er ook voor kiezen uw bestelling te betalen bij afhaling (enkel mogelijk in Temse). Dit kan door middel van de Bancontact app.

 

Levering

Leveringstermijn voor België:

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de aangegeven verwerkingstijd na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de post. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakje zelf afhalen in het postkantoor of afhaalpunt. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Atelier Ka-Tee kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Atelier Ka-Tee de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.

 

Reparatie en garantie

De juwelen van Atelier Ka-Tee zijn bestaande uit roestvrijstaal (tenzij anders aangegeven). De meeste haaraccessoires en gifts zijn van metaal. Uiteraard is alles van goede kwaliteit maar als er toch iets misgaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties of een nieuw exemplaar zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper. 
Reparaties na de periode van 1 maand worden in rekening gebracht. Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt stuurt u een mail naar info@atelierkatee.be
Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.

Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Wij gaan er van uit dat u zelf kennis heeft aan welke materialen u al dan niet allergisch bent en wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor allergische reacties. 

 

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@atelierkatee.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:

Atelier Ka-Tee – Kim Reynaerts

Azalealaan 4

9140 Temse

of

Atelier Ka-Tee - Tiffany Reynaerts

Mellestraat 99

9050 Gentbrugge

Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort. 

 

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij Atelier Ka-Tee vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Atelier Ka-Tee gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek via mail zal Atelier Ka-Tee je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.