• Toffe personaliseerbare gadgets
  • Afhalen mogelijk in Gent of Temse
  • Gratis verzending vanaf €50

Betaalmogelijkheden


Bancontact

Bancontact is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Met Bancontact betaalt u uw online bestelling via uw eigen vertrouwde bankomgeving. De betaling is direct terug te zien op uw bankrekening. U kunt hiervan gebruik maken indien uw bank aangesloten is bij Bancontact en u hiervoor een kaart met PIN-code heeft. 

 

iDEAL

Met iDEAL kan u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via onze webshop. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Atelier Ka-Tee.

 

PayPal

PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan.

 

Creditcard/Mastercard/Visa

Een creditcard of kredietkaart is een betaalkaart voor aankopen die pas achteraf worden betaald in tegenstelling tot een debetkaart waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. 

Met een creditcard kunnen op het internet artikelen gekocht worden in webshops. Er is geen pin, geen elektronische handtekening en geen directe verbinding met de creditcardinstantie nodig, alleen het creditcardnummer, tenaamstelling en einddatum.

 

ApplePay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.